ספיר ברמן בחודש האישה

29/03/2023 ז' ניסן תשפ"ג

ביום ראשון 19.3.23, התקיימה הרצאתה של ספיר ברמן - שופטת הכדורגל הטרנסג'נדרית הראשונה. האירוע התקיים במסגרת אירועי חודש האישה דרך אגף חברה נוער וצעירים בעיר בשיתוף הבית הגאה. הגיעו כ-150 תושבות ותושבים מגיל נוער ועד לאנשים מבוגרים, אוהדי כדורגל, הורים ועוד.

בהרצאה מגוללת ספיר ברמן את סיפור חייה, דרך האהבה לכדורגל לצד המאבקים הפנימיים איתם התמודדה מגיל צעיר ועד היום. דרך נקודות השינוי שעברה במהלך השנים מהפן המקצועי דרך היציאה מהארון ועד לשינוי המגדרי.

ההרצאה הייתה מרתקת, מלאת אנרגיות טובות ומסר חיובי של להקשיב לקול הפנימי וללכת אחרי החלומות. היופי בהרצאה זה המפגש של עולם הספורט והשראה של אישה אמיצה שלמרות האתגרים בחרה ללכת אחריי צו ליבה ומימוש עצמי.

אירוע זה התקיים במסגרת פעילות הבית הגאה שבחודש האחרון גם קיימה ימי עיון ליועצות בתי הספר והנהגת ההורים העירונית בהצלחה רבה. עוד בהמשך ומיד לאחר פסח מתוכנן הפנינג משפחות, שיתוף פעולה עם קופת חולים מכבי בהכשרה לרופאים והאחיות בעיר ויום עיון לעו"ס באגף לשירותים חברתיים.

פרטים נוספים ניתן למצוא באתר העירייה בעמוד הקהילה הגאה.

הרצאה של ספיר ברמן הרצאה של ספיר ברמן