מתנדבים מצטיינים

20/06/2023 א' תמוז תשפ"ג

כמידי שנה, נערך אחד הטקסים העירוניים המרגשים של חלוקת תעודות הוקרה על הצטיינות בהתנדבות לנערות ונערים, מסיימי כיתה י"ב מהעיר, שתרמו בשנים האחרונות בצורה בולטת ומלאת השראה.

הטקס, על שמה של יפה צדקיהו ז"ל, שליוותה כמפקחת רשותית שנים רבות את העיר בתחומי החינוך הפורמלי והא-פורמלי, ובתפקידה האחרון כמנהלת מחוז ירושלים במינהל חברה ונוער במשרד החינוך, התקיים ביום ראשון 18.6, בהובלת מחלקת הנוער באגף חברה, נוער וצעירים בעירייה.

13 הנערות והנערים נבחרו מתוך עשרות מועמדים ע"י ועדה עירונית, כולם מסיימי כיתה י"ב, אשר הוכיחו יכולת מנהיגות, יוזמה ומעורבות יוצאת דופן למען האחר. בנוסף, כמו תמיד, בין 13 המתנדבים נבחר מתנדב מצטיין, אשר קיבל את מגן ראש העיר – אלעד אסדו, תלמיד תיכון מו"ר, הרכז של קפה מודי – הקפה הגאה לנוער בעיר.

אלעד פעיל בהסברה של נושאים הנוגעים לקהילה הגאה, בבתי הספר ומול גורמים מקצועיים, שותף פעיל בארגון פרויקטים ופעילויות למען הקהילה הגאה ופועל לחיזוק תחושת החיבור והשייכות של הקהילה הגאה לעיר. אלעד מסייע לבני נוער רבים בשיח, תמיכה והקשבה, מאפשר ויוצר לבני הנוער מרחב בטוח ומכיל.

12 המתנדבים המצטיינים העירוניים שקיבלו את אות ההוקרה על התנדבותם המרשימה הם אמילי מרים קרסבין תלמידת תיכון עירוני ב' ע"ש יצחק רבין שהתנדבה בקפה אירופה, מועצת התלמידים הבית ספרית ואקים, רינה אטרצקי, תלמידת אולפנת אורות מודיעין שהתנדבה במד"א כמדריכת קורס 60, וחונכת מתנדבים, אופק פרידמן, תלמיד תיכון עירוני א' למדעים ואמנויות, מדריך קורס 60 במד"א וחונך בכנפיים של קרמבו, איתן בר זאב תלמיד תיכון אורט עירוני ד', רכז פרויקט החונכות העירוני ״חיבורים״, ניב סלמן תלמידת תיכון אורט עירוני ד' שמתנדבת ב"קפה" ובמועצת שכבה בית ספרית , תמר ששון תלמידת תיכון עירוני ה' ע"ש יצחק נבון - רכזת תוכן והדרכה "קפה", ליהי וייסברג תלמידת תיכון מו"ר, רכזת שבט אופק, נדב קאופמן תלמיד ישיבת בני עקיבא לפיד ראש צוות שפלה בשומר החדש וממקימי בני עקיבא סניף "כרמים", תמר הקלמן, תלמידת אולפנת אורות מודיעין רכזת הדרכה בכנפיים של קרמבו וזמרת בלהקת קולות שלובים, לנוער עם ובלי צרכים מיוחדים, הודיה רפפורט תלמידת אולפנת אורות מודיעין, רכזת פונץ' גוונים ורכזת צוות נחשון רע"מ בני עקיבא, נדב אורן, תלמיד תיכון יחד מתנדב במד"א ובמשצ"ים, תותי דויטש תלמידת תיכון ברנקו וייס מעוף מודיעין מדריכה בכנפיים של קרמבו ובצופים שבט דרור.

את הטקס הנחו עופר גור – יו"ר מועצת התלמידים והנוער העירונית ועידו לב, רכז קבוצת הליצנים ששניהם קיבלו השנה את מלגת שכטר והצטיינות מחוזית, על מעורבותם החברתית.

המתנדבים המצטיינים העירונייםהמתנדבים המצטיינים העירוניים