יציע לחובבי האוכל והמטבח, חוגים וסדנאות המיועדים לילדים, נוער ומבוגרים.
במרכז הבישול והאפייה החדש, שנפתח ברחוב כסלו בשכונת הכרמים, יתקיימו סדנאות מתחלפות של מאכלים שונים לצד מגוון חוגים לילדים מגיל 4 ועד למבוגרים. המפגשים יתקיימו בהדרכת שפים וקונדיטורים בהנהלת השף קונדיטורית, יפית שימרון, שילוו את המשתתפים וילמדו אותם להכין מנות שונות תוך היכרות עם מגוון רחב של מטבחים, חומרי גלם, טכניקות וסגנונות בישול.
המרכז יציע גם סדנאות משותפות להורים וילדים, וסבים וסבתות עם נכדים, שמאפשרות ליצור זיכרונות משפחתיים תוך חיבור דרך הבישול והאפייה. במהלך הפעילות המשפחות עוברות דרך מהנה ומלמדת של הכנה ועיצוב מנות וגם לוקחים את התוצרים הטעימים הביתה.
לצד אלה יתקיימו גם סדנאות ומפגשים לתזונה בריאה, מפגשי בישול להורים, סדנת קואצ'ינג דרך האוכל לנשים, סדנה ייעודית לבני נוער מופנמים וגם קבוצת "בישולי סבתא" להכנת מאכלים אותנטיים בעבודת יד, קייטנות וסדנאות בחופשות ופעילויות נוספות.
בעמותת סחלבים ציינו השבוע כי הרישום לפעילויות השונות במרכז מתבצע באתר העמותה.
עמותת סחלבים: ״מרכז הבישול והאפייה החדש, שפתחנו השבוע בהתרגשות רבה יציע חוויה קולינרית מהנה במתחם מאובזר עם כל הציוד הנדרש ובליווי שפים מקצועיים. אנחנו מזמינים את תושבי העיר לבוא ולגלות את העולם הטעים והמרתק של הבישול והאפייה וליהנות מחוויה של טעמים, ניחוחות וצבעים."
הרשמה לחוגים לחצו כאן >>>