להקת הנוער במקום הראשון

31/01/2024 כ"א שבט תשפ"ד

את המנגינה שלהם אי אפשר להפסיק. ביום ראשון 28.1.24, זכתה להקת הנוער המקומית "טעות במספר" במקום הראשון, בתחרות להקות נוער ארצית שנערכה במועדון הגריי ביהוד.

הלהקה גברה על הלהקות האחרות שהתמודדו, עם השיר המקורי –"ימים רגילים", מול צוות שופטים מקצועי שבקיא בתחום, עם שמות גדולים כמו פיטר רוט מלהקת מוניקה סקס ואבנר חודורוב מלהקת משינה.

הלהקה צמחה במועדון המוזיקה העירוני לנוער "הג'ק", בהובלת אגף חברה, נוער וצעירים בעירייה, כמו להקות רבות לאורך השנים. המועדון משמש בית חם ומקצועי לנוער שאוהב מוזיקה ותומך בתרבות העירונית.

במועדון חדר חזרות שפועל כל השבוע המיועד להרכבים ולהקות נוער ליצירה עצמאית וקאברים. הנוער כותב, מלחין ומעבד מוזיקה לקראת הופעות ובמות פתוחות במועדון וכן באירועים עירוניים שונים. בכל ימי חמישי, נפגשים בני הנוער לג'אם בו מנגנים אחד עם השני וכך מתנסים בנגינה ואלתור עם נגנים חדשים.

עתה מתכוננים חברי הלהקה הנרגשים לתהליך ההפקה והקלטת הסינגל הראשון בשיתוף עם פיטר רוט, ואנחנו בטוח עוד נשמע עליהם.

במקום הראשון להקת טעות במספרבמקום הראשון להקת טעות במספר