בואו לסרט!

21/02/2024 י"ב אדר תשפ"ד

שתי הטבות חדשות ומיוחדות מוצעות ע"י מרכז הצעירים "יודה" למשרתי המילואים ובני משפחותיהם, במסגרת המהלכים להקל במעט על השגרה השוחקת, ולספק רגעים של הנאה משפחתית משותפת.

ההטבות ניתנות בשיתוף בית הקולנוע הוט סינמה מודיעין והן כוללות: כרטיס זוגי ב30 ₪ וכרטיסים לסרט ילדים ב15 ₪ לכרטיס, כמספר הילדים במשפחה הגרעינית. ההטבות מותנות בהצגת אישור משרת מילואים פעיל בקופת הקולנוע, וניתן לממש כל הטבה פעם אחת.

פעילות זו מצטרפת לפעילויות רבות שמציעה העירייה למשפחות משרתי המילואים בזמן המלחמה. רק לאחרונה, פתחה העירייה מרחב ייחודי למשפחות בהן אחד מההורים נמצא או נמצאת בשירות מילואים, במועדון הנוער בעמק דותן.

עשרות ילדים של משפחות משרתי מילואים מגיעים למרחב לאחה"צ נעימים עם בני נוער מתנדבים שמשחקים עימם במרחב שכולל חדר מרופד מזרונים וצעצועים רכים לתינוקות, פינות יצירה ודפי צביעה, משחקי קופסה, בועות סבון ומשחקי כדור ברחבה החיצונית, ופינת קפה ועוגיות לאימהות או לאבות.

בשבועות הקרובים, יערוך אגף חברה, נוער וצעירים פעילויות שונות ומגוונות במתחמים עירוניים שונים ובימים משתנים במהלך השבוע, בשיתוף עמותת סחלבים, כדי לאפשר הפוגה, התרגעות והתרעננות הן לילדים והן להורים כדי לטעון את המצברים ולצלוח את התקופה הלא פשוטה הזו, יחד.

אירועים, פעילויות והטבות למשפחות המילואים

משפחות המילואים, זקוקים לסיוע? צרו איתנו קשר