הפנינג קהילתי של הבית הגאה

06/03/2024 כ"ו אדר תשפ"ד

לאחרונה התקיים הפנינג קהילתי בסימן יום המשפחה, במסגרת פעילות הבית הגאה הפועל באגף חברה, נוער וצעירים בעירייה.

ההפנינג התקיים ברחבת היכל התרבות והיה בשיתוף פעולה עם ארגון המשפחות הגאות במהלכו נהנו מאות משתתפים ומשפחות ממוזיקה טובה, ציורי פנים, מתנפחים, משחקי רחוב ובעיקר מאווירה טובה ומקבלת את כל הבאים והבאות. האירוע הסתיים בקבלת שבת של הרב פיליפ מקהילת יזמ"ה, שהלהיב את כול המשפחות בשירים ובטקס ברכה נעים.

האירוע הוא חלק מפעילות הבית הגאה לאורך השנה במיזם שהינו בשיתוף המשרד לשיווין חברתי לקידום אוכלוסיות להט"ב במטרה לצמצם פערים בשלל תחומי החיים, על מנת להגביר תחושת ביטחון, שייכות, ושוויון דרך פעילויות חברתיות, זהותיות ותרבותיות וכך לקדם שיח של סובלנות והכלה.

בין היתר, מתקיימות בבית הגאה גם קבלות שבת למשפחות הגאות בעיר מידי חודש, קבוצות לנוער, צעירים, הורים והכשרות לצוותי חינוך, טיפול ועוד לצד הרצאות פתוחות לקהל. בימים אלה נמסר מהבית הגאה שעובדים על כנס טרנסי ראשון ברמה עירונית לצד פעילות שוטפת של אירועי תרבות, הסברה וקבוצות.

למידע נוסף היכנסו לעמוד הבית הגאה במודיעין מכבים רעות

הפנינג קהילתיהפנינג קהילתי