יום עיון על נוער וצעירים מגווני מגדר

17/04/2024 ט' ניסן תשפ"ד

ביום שני 8.4.24 התקיים יום עיון בנושא נוער וצעירים מגווני מגדר, יום עיון ראשון מסוגו שנערך ברשות מקומית. יום העיון נערך בהובלת הבית הגאה באגף חברה, נוער וצעירים והשתתפו בו יותר ממאה אנשי ונשות חינוך, טיפול, רווחה והורים שהגיעו ללמידה וקבלת ידע וכלים להתמודדות.

במהלך היום, התקיימו הרצאות והתקיים פאנל שבמהלכו עלו שאלות מהקהל, אשר העלה דיון חשוב והמשתתפים והמשתתפות, יצאו עם יותר ביטחון לייצר מרחבים בטוחים ולהתמודד בסוגיות המורכבות.

המפגש הוא חלק מפעילות הבית הגאה המתקיימת לאורך השנה והוא נועד לתת מענים לכל תתי האוכלוסיות של הקהילה תוך הבנת הרגישות והצרכים הייחודיים. במסגרת פעילות הבית הגאה שמים דגש על הבנת צרכי הקהילה בשטח והתאמת המענים המדויקים לתושבי העיר.

בין היתר, מתקיימות בבית הגאה קבוצות לנוער, צעירים והורים וגם ניתנים שירותים פרטניים של טיפול ע"י 'עו"ס להט"ב' מטעם האגף לשירותים חברתיים, הכשרות לצוותים והרצאות פתוחות לקהל.

מהבית הגאה נמסר כי בימים אלה עובדים על אירועי חודש ההבנה החל בחודש מאי ואירועי חודש הגאווה, שיחול בקיץ. בנוסף, בתאריך 3.5.24 יתקיים מופע מיוחד בשיתוף עם מועדון הגריי של "הדראג בראנץ" הכולל שיח עם יוצרי המופע והשחקניות.

רכישת כרטיסים דרך מועדון הגריי. לחצו כאן

יום עיון של הבית הגאהיום עיון של הבית הגאה