עובדים קרוב לבית

20/07/2022 כ"א תמוז תשפ"ב

ביום חמישי, 14.7.22, התקיים לראשונה בעיר יריד תעסוקה לצעירים וסטודנטים, במתחם העבודה והלמידה השיתופי ספייס מוד.

היריד התקיים בהמשך לסקר צעירים שערכה העירייה, שבו עלה נושא התעסוקה בכלל והתעסוקה בתוך העיר בפרט, כחלק מהצרכים של הצעירים. בעקבות זאת, מרכז "יודה" לצעירים באגף חברה, נוער וצעירים החליטו להרים את היוזמה ויחד עם מנהלת אופק ולשכת התעסוקה המקומית התקיים היריד תחת הכותרת – עובדים קרוב לבית.

ביריד השתתפו כ-20 חברות הפועלות בתוך העיר, בעיקר בפארק הטכנולוגי ומרכז עינב, אשר הציעו ליותר מ-100 צעירים אשר הגיעו ליריד, מגוון רחב של משרות בתחומים שונים החל מעבודות לוגיסטיקה, דרך אנשי IT, אנשי מטה, מנהלי פרויקטים, אנליסטים, הנדסאים, מטפלים בתחומים שונים ועוד.

מטעם החברות עלה סיפוק רב והן יצאו עם עשרות פניות רלוונטיות למשרות אשר הוצגו. עוד במסגרת היריד התקיימו שתי סדנאות. סדנת כתיבת קורות חיים בהנחיית מנהלת לשכת התעסוקה וסדנת לינקדאין בהנחיית ד"ר לינקדאין – אבי צדקה.

לאור הצלחת היריד מחלקת הצעירים תפעל על מנת לקיים יריד נוסף בחודשים הקרובים.

יריד תעסוקה עירוני בספייס מוד