מניעה ייעוץ והכוונה

10/12/2023 כ"ז כסלו תשפ"ד

הקפה

"הקפה" הינו בית קפה חברתי לבני נוער הפועל בשעות הערב, בו בני הנוער לוקחים חלק בתפעול שוטף של הקפה. המקום פועל באווירה נעימה, מאפשר שיח פתוח על כוס קפה, מעלים נושאי שיח בגובה העיניים לוקחים חלק בסדנאות שעוסקות באתגרי גיל ההתבגרות.

המקום פתוח לכלל הנוער בעיר ומאפשר מקום בטוח ומכיל ליצירת חיבורים חברתיים במטרה להכיר גם בני ובנות נוער שלא תמיד מקבוצת השייכות הרגילה והמוכרת, אנו שמים דגש על מתן מקום להגעה והשתתפות בפעילות מכל בתי הספר בעיר דבר המאפשר מגוון ועניין.

במסגרת הקפה לצד המקום החברתי, בני הנוער לוקחים חלק במהלך השנה בפרויקטים קהילתיים של מעורבות חברתית, יוצרים מיזמי התנדבות שונים ומגוונים.

בני הנוער נהנים מהרצאות העשרה שונות ומגוונות ומסדנאות כגון:

• שיח 'בגובה העיניים'

• סדנת מנהיגות

• סדנת מנטורים

• מיניות בריאה

• סדנה ייחודית לנוער עם קשיים חברתיים בשיתוף עמותת רקפת

זמני פעילות: ימי שני עד רביעי בשעות 22:00-19:00 פתוח מכיתה ט' - יב'

במתחם הנוער ברחוב גינות דותן מול בית 29

להצטרפות: efrat_v@modiin.muni.il

קפה מודי

העיר מודיעין מכבים רעות דוגלת בסובלנות כלפי כל שכבות האוכלוסייה ושמה לה למטרה לקרב בין כל חלקי הפסיפס השונים המרכיבים את קהילת העיר.

אגף חברה נוער וצעירים מפעיל תוכניות עבור הקהילה הגאה ומגוון הארגונים שפועלים בעיר מיועדים לבני נוער, לצעירים, לחילוניים, לדתיים ולמשפחות.

קפה מודי הינו מקום מפגש דיסקרטי לבני ובנות נוער (עד גיל 18) מהקהילה הגאה ולמתלבטים, פתוח לבני ובנות נוער מחוץ ובתוך הארון. הקפה ממוקם במיקום דיסקרטי ובו צוות מוסמך ותומך שייתן לכם אוזן קשבת, תמיכה והבנה. שם תמצאו בני נוער הנמצאים במצב הדומה לשלכם, תגיעו למרחב בטוח ומקבל נטול שיפוטיות. אם אתם לא בטוחים מה הזהות המינית או המגדרית שלכם, אם אתם חלק מהקהילה על כל גווניה, דעו שאתם לא לבד.

ליצירת קשר: אפרת ואשדי 052-9406755 efrat_v@modiin.muni.il

לחצו כאן - דף קהילה גאה מידע על הארגונים, העמותות והפעילויות.

צור קשר

שםתפקידפנייהטלפון