שדרוג פארקים ציבוריים בעיר

27/12/2021 כ"ג טבת תשפ"ב

נמשכות עבודות חידוש וריענון הפארקים הציבוריים ברחבי העיר, בדגש על השכונות הוותיקות.

אגף מבני ציבור בעירייה, שמבצע את שדרוג הפארקים בהתאם לתכנית עבודה רחבה ולסיורי שטח, חידש בימים אלה שלושה פארקים וותיקים נוספים בעיר. הראשון, פארק חירם בשכונת המגינים. בפארק הוחלפו המתקנים הישנים במתקן משחקים משולב ומונגש לפעוטות והותקן דשא סינטטי חדש.

הפארק השני הוא פארק נחל הירקון בשכונת הנחלים, שגם בו הותקן דשא סינטטי, הוצבו עמודי הצללה וכן, הותקנו נדנדות חדשות.

הפארק השלישי בעמק איילון בו הותקנה נדנדת אם וילד וכן דשא סינטטי חדש. הפארקים הללו מצטרפים לעשרות פארקים משודרגים ברחבי העיר.

בנוסף, התושבים יכולים ליהנות גם ממתחמי כושר בטבע חדשים. בפארק עמק אילון, חודש המשטח והוחלפו המתקנים הישנים במתקנים עכשוויים מתקדמים לצעירים, הכוללים מתקני מתח, מקביליות וקיקבוקס, לצד מתקנים קלאסיים של כושר המתאימים לכולם.

במתחם בערבי נחל פינת גלבוע ברעות מול בית הספר "ברנקו וייס", יוכלו התושבים ליהנות מהקמת מתחם כושר חדש עם מתקני הכושר הקלאסיים לעבודה על כל שרירי הגוף, בצמוד למתקני המשחק לילדים, כך שההורים יוכלו לעשות כושר בזמן שילדיהם משחקים.

מתחמי הכושר בטבע מצטרפים גם למתחמים רבים שהוקמו או חודשו בשנה החולפת. בין היתר בעמק זבולון, עמק האלה פינת עמק חרוד, אפרים 10, עמק דותן, עמק החולה פינת יאיר פרג, בתי ספר על יסודיים ועוד. בהמשך מתוכננים מקומות נוספים ברחבי העיר.

מתחם כושר בטבע בערבי הנחלמתחם כושר בטבע בערבי הנחל