הוקרה למתנדבי מחלקת הקליטה

09/06/2021 כ"ט סיון תשפ"א

ביום רביעי 2.6.21, נערך, במרכז הקליטה העירוני, ערב לציון סיום השנה של בנות שרות לאומי ובני הנוער המתנדבים מבתי הספר השונים במרכז לעולה, במסגרת התנדבותם במחלקת הקליטה בעירייה. כמידי שנה, במסגרת המחויבות האישית השתתפו כ- 30 בני נוער מבתי ספר שונים בעיר.

במהלך התנדבותם, שבלטה במיוחד בתקופת הקורונה, ניתן מענה למשפחות עולים, אשר הגיעו לישראל בעידן הקורונה. בני הנוער הגיעו לבתיהם של העולים ועזרו לילדים בהכנת שיעורי בית, למידת השפה העברית, בניית ביטחון עצמי וסיוע בהשתלבותם בחברה, בשנה האחרונה המאתגרת שהדגישה עד כמה חשובה העזרה ומחזקת את משפחות העולים.

הערב כלל חלוקת תעודות הוקרה ע"י מחלקת הקליטה למתנדבים.

חברת המועצה ומחזיקת תיק הקליטה, נוגה כץ-רפפורט: "אף אחד אף פעם לא הפך לעני כתוצאה מנתינה" – כך כתבה הנערה אנה פרנק ביומנה המפורסם. אין ספק שאנחנו במודיעין מכבים רעות עשירים בנערות ובנערים שמתנדבים ונותנים מזמנם. אני גאה בכל אחד ואחת מכם, שדווקא בתקופה מאתגרת זו מצאו לנכון לתת מעצמם למען העולים. זו ציונות 2021".

תעודות הוקרה למתנדביםתעודות הוקרה למתנדבים