עזרה למכורים אנונימיים

17/08/2021 ט' אלול תשפ"א

עזרה למכורים אנונימיים

צוות נוער, צעירים והתמכרויות באגף לשירותים חברתיים בעירייה, מפעיל מזה כחודש קבוצה לעזרה עצמית למכורים אנונימיים – NA - תושבי העיר והסביבה. המענה הוא חסוי לחלוטין והעלות היא לפי ראות המשתתף, אך לא חובה.

דוד הררי, מדריך חברתי של היחידה להתמכרויות מנחה ומוביל את הקבוצה שכבר כעת מונה 15 משתתפים.

גישת NA מוכרת שנים רבות כגישה המסייעת לגברים ונשים עבורם התמכרות הפכה להיות בעיה בחייהם. הקבוצה היא למכורים נקיים, כאשר הרצון להפסיק להשתמש הוא זה שמוביל את המשתתפים בקבוצה.

באגף מדגישים כי הקבוצה איננה שיפוטית כלפי דת, מגדר או כל השתייכות שהיא והמטרה המשותפת היא תמיכה הדדית.

ניתן לפנות לטלפון 054-9753943 להצטרפות לקבוצה, סודיות מובטחת.

בתקופה הקרובה, צוות היחידה יפתח קבוצה להדרכה ותמיכה עבור הורים לצעירים בגילאי 18-25 מכורים המתגוררים בבית. קבוצה זו בהנחית מומחית לתחום, גם היא ללא עלות וחסויה.

להתעניינות והרשמה ניתן לשלוח מייל ל seffi_r@modiin.muni.il סודיות מובטחת.

תמונת המחשהתמונת המחשה